Heimwee en glitter

Als ik glitters zie, verander ik in een ekster. Ik moet er naar kijken en het liefste meteen meenemen. Hoe meer het glittert, hoe mooier. Al zijn daar ook genoeg uitzonderingen op te bedenken (iets met een hoog Gerard Joling gehalte bijvoorbeeld). Maar over het algemeen vergeet ik bijna alles om me heen als ik glitters zie.   Bijna he? Bijna.
Ook al laat ik me het hele jaar niet echt tegenhouden en trek ik bij de eerste lente zon gewoon mijn glitterschoenen aan, want dan glitteren ze nog mooier!

glitter en disco

Met kerstmis heb je toch ineens het gevoel dat het echt mág. Dat geen glitter te veel is. Glitters in combinatie met kerstlampjes en dat het buiten donker is, maakt het een soort van magisch.
Een soort Disney prinsessen magisch. Zoals de jurk van Assepoester glinstert als ze met haar prins danst.
Daar komt mijn glitter obsessie dus vandaan. Ik heb gewoon last van Disney prinsessen heimwee.

Voordat ik straks ‘Let it go’ ga zingen, maar weer even terug naar de ‘Jingle Bells’.
Er moest natuurlijk iets kersterigs op mijn raam en in de vensterbank. Na de leuke reacties weer op mijn raam van 2 jaar geleden op Instagram begon ik te twijfelen of ik dat niet weer moest doen. Nee, dat was toen en is geweest, dus niet meer doen, zeiden de kerstengelen in mijn hoofd.

Ik spotte een discobal bij de Hema en mijn discoraam kreeg langzaam vorm. Ik moest ineens denken aan de wandhanger van Zilverblauw die er perfect bij zou passen door de glans. Ik freubelde hem iets anders dan Zilverblauw, omdat je de mijne immers van 2 kanten mag zien.
De witte kerstboom met lampjes erbij en wat over the top glitterspullen, zoals de cactus en het hertje. Nog een mooie nieuwe Rice kaars van Poespas voor het hygge gevoel.

glitter en disco_4273

Alleen mistte er iets. Het gaf net niet genoeg weer wat ik met de versiering wilde zeggen.
Ik versloeg de kerstengelen in mijn hoofd en pakte toch de krijtstift weer in mijn handen. Met een beetje hulp van Pinterest maakte ik er een toepasselijke tekst bij!

Alvast hele fijne feestdagen!
En vergeet niet, it’s the season to sparkle, dus trek die glitterjurk aan!

x

Joyce

2 gedachtes over “Heimwee en glitter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s