Fotofabriek.nl

Sinds ons huis een aantal jaar geleden de verkoop in ging (en ook weer uit de verkoop ging, dat even terzijde) zul je bij ons in huis niet zo snel meer een foto van ons, de kinderen of van andere familieleden vinden. Niet omdat ik niet van foto’s houd, integendeel zelfs, maar om de een of andere reden vond ik al die persoonlijke foto’s niet zo leuk meer staan.
De man en het grut zie ik iedere dag en dankzij FaceTime kunnen we andere familieleden ook in bewegend beeld zien ipv die ene foto aan de muur.
Het enige wat ik niet iedere dag kan zien en met FaceTime ook een uitdaging is, is ons tweede thuis. Fynshoved in Denemarken.

Ik blogde er al eens vaker over. De natuur, de rust, de ruimte en de prachtige kleuren van de lucht in de zomer.
Toen Fotofabriek.nl mij benaderde of ik een foto wilde laten afdrukken op canvas, bedacht ik meteen dat het een foto van Fynshoved moest worden.
Maar welke?

Ik maakte er de afgelopen jaren zoveel foto’s en geen enkele foto lijkt op de ander. Toch twijfelde ik even of ik niet toch een gezinsfoto of foto van het grut moest laten afdrukken. Maar nee, het werd de zee, de roze lucht en het groen in de wind. De kleuren zijn prachtig samen en zijn zoals ze daar ook zijn en zoals ze in mijn hoofd zitten. Dus een perfecte afspiegeling van deze fijne, mooie plek!
Ik hoor nog net de zee niet als ik de foto tegen mijn oor houd.

x
Joyce

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s