Uitwaaien op FynsHoved

We begonnen zo’n 8 weken geleden met verbouwen. Volgens de planning zouden we tegen de tijd dat we onze vakantie gepland hadden (voor een groot deel) klaar moeten zijn. Zoals je dat altijd hoort met verbouwingen zijn planningen gemaakt om je er niet aan te houden.
We zouden een week later gaan dan gepland.

Fynshoved Camping

We wilden er even tussenuit. Even weg uit de bende die ons op begon te breken.
Het gezeul met je kookspullen en afwas naar de buren. Die ik overigens eeuwig dankbaar ben. Ik mocht er al die weken koken en de vaatwasser gebruiken.

Fyneshoved Camping

We keken naar last minutes in Nederland, maar daar werden we prijstechnisch gezien niet vrolijker van, dus we besloten onze kampeerspullen gewoon van zolder te trekken en naar onze oude vertrouwde stek te gaan. FynsHoved in Denemarken.

Fynshoved Camping

We kwamen aan in de regen, zette de tent op in de regen en baalden al bijna dat we de lange reis gemaakt hadden. Dat campinggasten ons vertelden dat ze de hele dag in korte broek hadden gelopen, gaf ons hoop. De dagen erna was het heerlijk weer. Zon en af en toe een wolkje.
We gingen naar de zee. Krabben vangen, kampvuur maken, eten aan het strand (waarover later meer), gewoon kijken en luisteren naar de zee. We kleurden bij, kwamen tot rust en genoten allemaal.

242

Totdat het ’s nachts begon te waaien en te regenen. We sliepen niet, bang dat onze tent het allemaal niet zou houden en overdag bleef het regenen en waaien. Na 2 dagen regen en wind besloten we een huisje voor een nachtje te huren en de dag erna naar huis te rijden.
Jammer, maar tegelijkertijd was het ook goed. We hebben een week genoten alsof we er 3 weken waren en zo voelde het ook.

321

We maakten deze vakantie geen plannen. Funen kennen we inmiddels wel en we wilden bijkomen. Er was wel 1 plek waar ik heel graag heen wilde. De Riceteria!

Riceteria- Odense

Een winkel en restaurantje in 1 en dat allemaal van het merk Rice! Daar houd ik natuurlijk wel van.
We parkeerden de auto haast voor de deur en snuffelden in de winkel. Jammergenoeg konden we de auto maar 30minuten parkeren, dus het heerlijke eten en de lekker ruikende koffie haalden we allemaal niet, dus ik shopte dit keer alleen maar (ik ga zeker terugkomen om schandalig te lunchen daar!). Ik kocht prachtige knalgele keramieke borden. Helemaal gelukkig propte ik ze in de volgepakte auto.
Op naar huis!

groetjes,
Joyce

Advertenties

2 gedachtes over “Uitwaaien op FynsHoved

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s