Trailer Trash!

Woensdagavond half 6. Grootste man komt thuis, ruilt zijn pak in voor All Stars en spijkerbroek en ondertussen gooi ik met behulp van het grut (nou ja, 2/3de deel dan) de tassen en koffer in de auto.

Om kwart voor 6 zitten we in de auto. Lommel, we komen eraan!
Na 1 uur en 3 kwartier komen we aan, halen de sleutel en rijden naar onze stacaravan. Bij het zien van onze tijdelijke stek beginnen grootste man en ik te lachen en bombarderen we ons tot Trailer Trash!

Donderdag begonnen we met de camping te verkennen. Alles zag er netjes uit en het grut vond het helemaal geweldig. Na de lunch even naar Lommel. Daar was een Europese markt met allerlei lekkers uit verschillende Europese landen. Jummie!
De rest van de dag heerlijk op de camping gespeeld.
Vrijdag was het wat regenachtig. Aangezien er geen binnenzwembad op onze camping was, mochten we gratis naar het subtropisch zwembad in de buurt. Ideaal, dus dat deden we!
Het kleinste grut moest even wennen, maar vond het uiteindelijk geweldig! De andere 2 zwommen, zwommen, zwommen en zwommen!
Zaterdagochtend boodschapjes gedaan om te gaan bbqen. ’s Middags naar het Blotevoetenpad in Lommel. Trots op het grut, 3km gewandeld op blote voeten!
Na een heerlijk ijsje weer terug naar de camping, waar we minigolfden, het grut speelde met ander grut en we bbqde.
En net toen ik bijna begon te dromen over een Big Fat Gypsy Wedding was het alweer zondag en pakten we weer alles in om thuis nog even verder te genieten.
Heerlijk!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s